Online marketing, keresőmarketing

Segítünk weboldala népszerűsítésében, jobb megtaláhatóságában és üzleti eredményességének fokozásában. Teljes körű online marketing megoldások: keresőmarketing, linképítés, Google Adwords hirdetés, hírlevél kialakítás.

Online marketingstratégiától a kivitelezésig

Közreműködünk az Ön vállalkozásának leginkább megfelelő, hatékony marketing stratégia kitalálásában, kidolgozásában és színvonalas kivitelezésében.

 • Online marketing stratégia kidolgozása

  Milyen versenyhelyzet van a piaci szegmensemben? Miben és mennyire erősek konkureseim? Mit, mennyit és hogyan keresnek az internetezők termékeimből, szolgáltatásaimból? Mit, mikor és hogyan kellene tennem, hogy üzletileg eredményesebb legyek az interneten? Melyek a leginkább hasznos online marketing eszközök számomra? Az online marketing stratégia kidolgozása ezekre a kérdésekra adhat megalapozott választ Önnek.

  Az adott cégre szabott komplex online marketing feladatok 
  Akár önállóan, alkalmilag, akár egy online marketing stratégia részeként ránk bízhatja az alább online marketing feladait.

 • Keresőmarketing (SEO)

  Ma már szinte mindenkinek van konkurense, versenytársa az interneten is. Tudjuk nem mindegy, hogy kinek a weboldalával találkozik elsőként az érdeklődő. A cél, hogy az ön tevékenységével kapcsolatos legfontosabb kulcskifejezésekre az elsők között jöjjön fel.

  Komplex szolgáltatást nyújtunk: segítünk a megfelelő kifejezések kiválasztásában, a honlap tartalmi és technikai keresőbarátságának kialakításában és abban, hogy az elért eredményeket tartósan megőrizze.
  A munka összetettségétől, a feladat nehézségétől függő kedvező árakon dolgozunk, akár eredménytől függő sikerdíjas konstrukcióban is
   

 • Link építés

  A keresőmarketing számára is fontos de önmagában is lényeges, hogy honlapját megtalálják azokban a népszerű linkgyűjteményekben amelyek segítik az érdeklődőket 
  A tömeg helyett a minőségre tesszük a hangsúlyt: a cél nem az, hogy a lehető legtöbb helyen szerepeljen a weboldala hanem az, hogy ott ahol a leginkább hasznára van. 
   

 • Hirdetések (PPC): Google Adwords, Facebook

  Hírdetési kampányok teljes körű kivitelezése: hirdetések elkészítése, eredményes üzenetek kidolgozása, hatékony kampánybeállítások kialakítása, felelős büdzsé kezelés, eredményességi statisztika, kampányfelügyelet, gyors korrekciók
  A teljes körű kivitelezésen kívül vállaljuk meglévő kampánya hatékonyságvizsgálatát (jól hasznosul-e a pénze) illetve kampány kidolgozási, hirdetési tanácsadást
   

 • Hírlevél rendszer kiépítése

  Érje el közönségét közvetlenül e-mailen keresztül. Segítünk hírlevél rendszerének kiépítésében, a hírlevél rendszer kialakításában, a feliratkozások gyűjtésében, kezelésében illetve maguknak a hírleveleknak a kidolgozásában.