Önnek megfelelő választás lehet velünk dolgozni?

Meggyőződésünk, hogy egy eredményes és sikeres együttműködést a megrendelő elvárásai és a webes partner munkafelfogásának összhangja jelentős mértékben meghatároz. 

Döntés előtt ismerje meg az Adrius Web Team munkafelfogásának alapjait
 

1. Nem csak honlapkészítő, hanem együtt gondolkodó partner

Honlapot készíteni, működtetni - akár tetszetőset is - meglehetően sok vállalkozás tud.  Magunkat nem egyszerűen honlapkészítő vállalkozásnak tartjuk, hanem olyan összetett tudással, tapasztalattal rendelkező internetes csapatnak, amely képes a hozzája fordulóknak együtt gondolkodó partnere lenni. 

Aki nem csak informatikai szempontból közelít a munkához hanem igyekszik a legteljesebben megérteni, teljesíteni a megrendelő céljait, elvárásait. Véleményével ötleteivel, tapasztalatával pedig aktívan segíti, hogy a tervezett projekt a lehető legjobban sikerüljön.

2. Hosszú távú partneri együttműködés

Egy ilyen jellegű együttműködés nem csak egy adott honlap működtetéséről szól, hanem hosszabb távú közös munkát feltételez. Az Adrius Web Team olyan hosszú távú együttműködésre törekszik ügyfeleivel, melynek keretében a honlap elkészítése után folyamatosan segíti partnereit a honlap további eredményes működésében, későbbi fejlesztésében illetve minden más kapcsolódó feladat elvégzésében (pl. online marketing, hirdetések kezelése).

3. Reális árak, minőségi megvalósítás 

Döntően árérzékeny hazai kis és középvállalkozások számára dolgozunk. Az árképzésünknél így mindig arra törekszünk, hogy az ügyfelek minőségi elvárásainak maximumát tudjuk nyújtani a megrendelők anyagi lehetőségeinek nyújtotta korlátok figyelembe vételével. 

4. Rugalamasan alakítható moduláris költségek

Nálunk nincsenek kőbe vésett megoldások, árak. Minden az ügyféllel való megegyezéstől függ. Az árakat minden esetben az elvégzett munka mennyiségével, eredményességével arányosan alakítjuk. Ahol több feladatból áll egy-egy munka ott jelezzük az egyes részek munka és költségigényét (így igény szerint lehet alakítani, egyszerűsíteni vagy akár átalakítani a feladatokat).