Profi weboldal készítés kiemelkedő teljesítménnyel

Olyan weboldalakat készítünk, amelyek nem csak esztétikusak, hanem hatékonyak is, és hozzájárulnak a vállalkozásod bevételének növeléséhez.

Elakadtál?

Szolgáltatások amelyekkel segíthetünk.

Tapasztalatunknak köszönhetően képesek vagyunk a vállalkozások online jelenlétét a nulláról felépíteni. Az arculat megtervezésétől a teljes weboldal elkészítésén át egészen az üzemeltetésig mindent a legmagasabb színvonalon végzünk.

Elakadtál?

Szolgáltatások amelyekkel segíthetünk.

Tapasztalatunknak köszönhetően képesek vagyunk a vállalkozások online jelenlétét a nulláról felépíteni. Az arculat megtervezésétől a teljes weboldal elkészítésén át egészen az üzemeltetésig mindent a legmagasabb színvonalon végzünk.

A legjobbat nyújtjuk!

Weboldal készítő szolgáltatásunkról

Stabil és biztonságos alap

Nagyon fontos a weboldal logikus felépítése és megbízható biztonsági rendszerré való alakítása. Sok vállalkozás honlapja nem felel meg ezeknek az elvárásoknak, ami miatt lassú, instabil és sérülékeny lesz.

Profi digitális arculat

A digitális arculat kialakítása kulcsfontosságú a vállalkozás sikeréhez, mert hozzájárul a látogató szám növekedéséhez. Egy profi digitális arculat lehetővé teszi, hogy a vállalkozás kiemlekedjen a piacon.

Egyedi webdesign

Az egyedi webdesign segít a vállalkozásnak, hogy hatékonyan kommunikáljon az ügyfelekkel és emelje a látogatói élményt, ami növeli az online jelenlétet, az eladásokat, és a vásárlói elégedettséget.

Konverziócentrikus tervezés

Az eredményes online jelenlét érdekében szükség van egy jól felépített honlapra, amely megfelelően strukturált, felhasználó barát és releváns tartalmat kínál. Egy ilyen honlap nem csak kevesebb marketing költséget jelent, de több eredményt is hoz a vállalkozásod számára.

Keresőoptimalizált tartalom

A keresőoptimalizált tartalom kiemelkedően fontos a sikeres online jelenlét és a digitális marketing stratégia szempontjából. A cél hogy az adott weboldal magasabb helyezést érjen el a keresési eredmények között, ami nagyobb látogatószámot és jobb konverziós arányt eredményezhet.

Reszponzív minden eszközön

A reszponzív design egyre fontosabbá válik a mobilhasználat növekedése miatt, mivel lehetővé teszi a látogatók számára, hogy bármilyen eszközön könnyedén elérjék a weboldalt. Elengedhetetlen a kiváló felhasználói élmény biztosításához és a látogatók elégedettségéhez.

Friss munkáink

Referenciák

Budai szépségszalon honlapját építettük újra, a szalon stílusát próbáltuk online felületre átültetni. A szalon tulajdonosa szerint maradéktalanul sikerült.

Országosan működő ingatlan és szálláshelykezelő vállalkozásnak készítettük el a weboldalát. A cél egy figyelemelkeltő, de letisztult design volt.

Fontos az átláthatóság!

Együttműködésünk lépései

01

Közös tervezés

Felmérjük az ügyfél igényeket, majd közösen kidolgozzuk a koncepciót: a célokat követelményeket, határidőket és egyéb szükséges információkat mint például a kinézetét, elrendezését és funkcionalitását.

02

Tartalomfejlesztés

Ebben a fázisban a szöveges és vizuális tartalmakat kidolgozzuk és előkészítjük a weboldalhoz. Ez magába foglalja a szövegírást, fotó- és videó anyagok kiválasztását és szerkesztését.

03

Weboldal felépítés

Ebben a lépésben a kidolgozott koncepció és tartalom alapján elkezdjük felépíteni a biztos WordPress alapot a weboldalhoz. Ezután létrehozzuk a szükséges oldalakat, kialakítjuk a design-t és feltöltjük a tartalamat.

04

Tesztelés és javítás

A weboldalt teszteljük: a funkcionalitást, a sebességet, a felhasználás egyszerűségét, és a biztonságot. Ezen kívül ellenőrízzük a tartalmak helyességét és megfelelő megjelenésüket. 

05

Weboldal élesítése

A weboldal funkcióinak és tartalmának tesztelése után élesítjük az oldalt, a kereső algoritmusokat is ráengedjük, így elérhető lesz a látogatók számára. Egy utolsó teszttel ellenőrízzük a megfelelő működést

06

Karbantartás és frissítések

A weboldal karbantartása és frissítése rendszeres tevékenység. Ez magában foglalja az adatbázis mentését, a bővítmények frissítését, a design frissítését és a tartalomfrissítéseket.

Ügyfél vélemény

Dávid nagyon korrekt, segítőkész, naprakész és gyors. Igazán hatékony és sikeres volt a közös munka, egy szuper weblapot készített a vállalkozásomhoz. Szívből ajánlom mindenkinek.

Soós Kinga I Be Yourself Beauty Home
A piszkos anyagiak

Csomagjaink

Landing page

Ha még most kezded
100.000 Ft-tól
 • 1 db oldal
 • Egyedi design
 • Kapcsolati űrlap
 • Google Analytics
 • SEO optimalizálás
 • Reszponzív megjelnés
 • Social Media integráció
 • Google Search Console
 • Keresőoptimalizált tartalom
 • Tartalom feltöltése
 • 1 hónap karbantartás

Bemutatkozó

Vállalkozásod bemutatásához
200.000 Ft-tól
 • Az előző csomag +
 • 10 db oldal max.
 • Blog funkció
 • Hírlevél funkció
 • Többnyelvűsítés
 • Prémium bővítmények
 • Adatkezelési tájékoztató minta
 • 2 hónap karbantartás
Népszerű

Üzleti

Ha komolyodik az üzlet
300.000 Ft-tól
 • Az előző csomag +
 • Korlátlan oldal
 • Egyedi garfikák
 • Digitális arculat készítése
 • Különleges funkciók (időpont foglalás, ügyfélfiók, szállás foglalás)
 • Ajándék domain
 • Ajándék tárhely*
 • 3 hónap karbantartás

*Amennyiben a karbantartási szolgáltatásunkra igényt tart.

Aggódsz hogy összeomlik?

Legyen a weboldalad a legjobb formában.

A weboldal karbantartása rendkívül fontos, ha hosszú távon hatékonyan szeretnéd működtetni a weboldaladat. A karbantartási szolgáltatás segít abban, hogy az oldalad mindig biztonságos és naprakész legyen, valamint optimalizált legyen a látogatók számára. Egyértelmű, hogy a weboldalak akkor is üzemelnek ha nincsen velük rendszeresen foglalkozva, azonban egy idő után elavulnak és „szétesnek”. A javítás igen költséges, akár egy új weboldal árát is elérheti, egy nagyobb weboldalnál. 

Nem csak technikailag, de tartalmilag és design szempontból is fontos hogy az oldal naprakész legyen, mivel régi képekkel és elévült információkkal és designnal a nagyon nehéz felkelteni a látogatók érdeklődését. Szerencsére ebben is segítünk.

A Te szakértőd

Marketing kommunikációs tanulmányaim mellett a weboldal készítés világában szerettem volna kipróbálni magam, ezért döntöttem a webdesigner szakma mellett.

Ügyfeleimnek abban szeretnék segíteni hogy végre egy olyan weboldal képviselje a vállalkozásukat az online térben amely tényleges konverziós erővel rendelkezik, és így hozzátudok járulni a munkámmal a vállalkozások fejlődéséhez.

Jó ha tudod

Gyakran ismételt kérdések

A weboldal készítése általában függ a weboldal összetettségétől, funkcióitól, valamint a megrendelő igényeitől és kommunikációjától. Egy egyszerű weboldal készítése akár 1-2 hét alatt elkészülhet, míg egy nagyobb projekt sok funkcióval akár hónapokig is eltarthat. Fontos tudni hogy a weboldal elkészítésének ideje nagyban függ attól hogy az ügyfél milyen gyorsan szolgáltatja a szükséges információkat és a megfelelő tartalmat.

A weboldal céljától függ, illetve attól hogy mennyi tartalom van elkészítve a megrendelő által, és mennyi tartalmat kell nekünk elkészíteni, de a következők a jellemzőek: képek, arculati elemek (logo, grafikák, ikonok stb., akkor ha nem mi készítjük), szöveges tartalom (akkor ha nem mi készítjük), blog cikkek (amennyiben van).

Ügyfél kezelő rendszert (CRM) használunk a projekt ideje alatt illetve a projekt lezárulta után is. Ezen keresztül tudnak elérni a már meglévő ügyfeleink. Az ügyfélfiókba belépve folyamatosan látni azt hogy milyen folyamatokon dolgozunk valós időben. Ezzel próbáljuk az ügyfeleink részére átláthatóvá tenni a tevékenységünket.

Weboldalainkat WordPress rendszerben épülnek fel, amely az egyik legjobban elterjedt és a legjobban működő tartalom kezelő rendszer. A weboldal oldalait az Elementor oldalépítővel építjük fel ami piacvezető szoftver.

Erre fejlesztettük ki havidíjas weboldal karbantartási szolgáltatásunkat amelynek segítségével ha problémát észlel az ügyfél a weboldalon, munkaidőn belül 30 percen belül feldolgozzuk a problémát. Ezen felül munkaidőn kívül 2 órán belül vállaljuk a probléma feldolgozását. Természetesen a havidíjas szolgáltatáson kívül is nyújtunk segítséget, azonban csak óradíjas elszámolásban, és kapacitás függő a probléma feldolgozásának gyorsasága.

Havidíjas weboldal karbantartási szolgáltatásunkba bele tartozik a bizonyos mennyiségű tartalom frissítése havonta, így nem kell külön óradíjat fizetni ha frissíteni szeretnéd a tartalmat. További részleteket a Karbantartás oldalon.

Írj nekünk, dolgozzunk együtt!

Foglalj időpontot online konzultációra!

Rövid, 30 perces produktív konzultáció.