Rólunk

Az Adrius Web Team munkatársai több, mint 10 éve segíti a hozzá hozzá forduló cégek számára megtalálni, kidolgozni az üzleti céljai eléréséhez leginkább  internetes megoldásokat.

Online megoldás szállító

Honlapot, webshopot készíteni - akár tetszetőset is - meglehetően sok vállalkozás tud.  Magunkat nem egyszerűen honlapkészítő vállalkozásnak tartjuk, hanem olyan összetett tudással, tapasztalattal rendelkező internetes csapatnak, amely képes a hozzája fordulóknak együtt gondolkodó, számára leginkább megfelelő interentes megoldást kidolgozó partnere lenni. 

Aki nem csak informatikai szempontból közelít a munkához hanem igyekszik a legteljesebben megérteni, teljesíteni a megrendelő üzleti céljait, elvárásait. Véleményével ötleteivel, tapasztalatával pedig aktívan segíti, hogy a tervezett projekt a lehető legjobban sikerüljön.

Milyen területeken tudunk konkrétan segíteni?

Célunk, hogy partnereink számára teljes körű internetes megoldást tudjunk nyújtani. Ennek fő elemei

 • Online üzletfejlesztés - Konzultáció, tanácsadás
  Állapotfelmérés arról ami már van és további lehetőségek vizsgálata
 • Honlapfejlesztés, megújítás
  Ha úgy érzi a honlapja már nem szolgálja eléggé üzleti céljait
 • Webshop, E-kereskedelem
  Nem csak webáruház hanem az online értékesítés minden lehetősége (katalógustól, az ajánlatkérésig)
 • Online marketing (keresőmarketingtől a hirdetésekig)
  Internetes közönségünk hatékonyabb, üzletileg eredményes elérése
 • Egyedi internetes igények kivitelezése
  Online ügyfélszolgálat, kalkulátorok, dokumentumtár, foglalási rendszer és minden ami hasznos lehet egy vállalkozás számára az interneten

Hosszú távú partnerség

Az Adrius Web Team szolgátatásai nem csak egy adott feladat elvégzéséről szólnak, hanem hosszabb távú közös munkát feltételezenk. Olyan partnerségre törekszünk ügyfeleinkkel, melynek keretében a honlap elkészítése után folyamatosan segítjük őket a honlap további eredményes működésében, későbbi fejlesztésében illetve minden más kapcsolódó feladat elvégzésében (pl. online marketing, hirdetések kezelése).

Reális árak, minőségi megvalósítás 

Döntően árérzékeny hazai kis és középvállalkozások számára dolgozunk. Az árképzésünknél így mindig arra törekszünk, hogy az ügyfelek minőségi  elvárásainak maximumát tudjuk nyújtani a megrendelők anyagi lehetőségeinek nyújtotta korlátok figyelembe vételével. 

Kapcsolatfelvétel, érdeklődés

Amennyiben a sikeres, eredményes online üzleti tevékenységhez keres megfelelő partnert kérje vegye fel velünk a kapcsolatot